Afslag 9

Muziekvereniging DKT Zevenhuizen

Welkom bij Afslag 9, dé kloppende hartslag van onze vereniging! Op elke woensdagavond, tussen 20.00 uur en 22.00 uur, komt deze energieke slagwerkgroep tot leven in Dorpshuis Swanla. 

Hier, in het kloppende hart van creativiteit, smeden we elke week unieke klanken en showstoppers. Van meeslepende body-percussion tot de pulserende beats van drum & bass en van krachtige cadences tot het onmiskenbare geluid van street-percussion. De veelzijdigheid van Afslag 9 maakt ieder optreden tot een waar feest! 

Bereid je voor op een avond vol ritme, passie en boeiende muzikale ontdekkingen met Afslag 9. Voel de beat, ervaar de show en ontdek waarom onze repetities niet zomaar repetities zijn, maar wekelijkse hoogtepunten van muzikale creativiteit en plezier zijn! 

Instructeur Slagwerkgroep

Hallo, ik ben João Borralho, sinds begin 2024 de instructeur van de slagwerkgroepen van DKT.
Ik ben een gepassioneerde percussionist uit Portugal, momenteel bezig met de masteropleiding Klassiek Percussie aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Hiernaast speel ik in de moderne muziekgroepen Spaceship Ensemble en Slagwerk Den Haag.

Mijn interesse gaat verder dan het maken van muziek; ik ontdek graag geluiden in alledaagse objecten en materialen met percussietechnieken. Ook ben ik geïnteresseerd in muziekeducatie en onderzoek ik graag lesmethodes die zo goed mogelijk aansluiten bij de vraag van mijn leerlingen. Ik ben altijd open voor ideeën en suggesties en werk momenteel aan het verbeteren van mijn Nederlandse taalvaardigheid.

Optredens

Afslag 9, de energieke muzikale kracht uit Zevenhuizen, staat klaar om jouw evenement tot leven te brengen! Of het nu gaat om een bruisend examenfeest, een opzwepend sporttoernooi of gewoon een spontaan feest, met Afslag 9 is de sfeer altijd onmiskenbaar feestelijk. 

De band laat regelmatig van zich horen op diverse buitenactiviteiten in de omgeving van Zevenhuizen, waar het publiek geniet van hun meeslepende tunes. En jij? Wil je Afslag 9 live ervaren of overweeg je hen te boeken voor jouw evenement? Wacht niet langer! 

Laat van je horen! 

Neem contact op met de vereniging via concerten@dekleinetrompetter.nl en ontdek hoe Afslag 9 jouw evenement naar nieuwe hoogten kan tillen. Laat het feest beginnen en ervaar zelf waarom Afslag 9 de perfecte keuze is om de stemming er meteen in te brengen!