Onze sponsoren zijn:

Wilt u ook bijdragen aan het voortbestaan van de vereniging? We zijn altijd op zoek naar nieuwe sponsoren en donateurs.

Donateur worden


Kunt u ook zo genieten van muziek?
Vindt u ook dat muziek maken en muziek spelen een eigentijdse hobby is voor jong en oud?
Vindt u ook dat het plaatselijke verenigingsleven een steuntje in de rug verdient?

Zo ja, wordt dan donateur van de muziekvereniging De Kleine Trompetter. Met een jaarlijkse bijdrage van minimaal €20,- ondersteunt u een actieve groep mensen die het heerlijk vinden om samen muziek te maken. Zowel jongeren als volwassenen hebben een eigen plek binnen de vereniging. Er is een eigen (jeugd)opleiding voor zowel de ‘blazers’ als de ‘trommelaars’. De leerlingen, zowel jeugd als volwassenen, krijgen les van gekwalificeerde docenten.

We prijzen ons gelukkig met zeer actieve leden die van alles organiseren. Denk aan verschijningen bij lokale evenementen en vele eigen optredens, waaronder de najaarsconcerten waarbij we optreden met een bekende Nederlander.

Wanneer u donateur wordt ontvangt u elk jaar 2 vrijkaarten voor een van onze concerten.
Daarnaast ontvangt u de donateursnieuwsbrief, die u op de hoogte houdt van alle optredens en andere wetenswaardigheden van de vereniging.
U ondersteunt ons om de opleiding in stand te houden en concerten te kunnen blijven geven. Kom anders eens kijken op een repetitiedag, maandag en woensdag. U bent van harte welkom!

Kortom, wat let u, neem contact op met penningmeester@dekleinetrompetter.nl en wordt donateur van De Kleine Trompetter!

Sponsor worden

Wij willen onze leden graag zo goed mogelijk muziekonderwijs geven, maar wij willen ook de blaasmuziek weer sexy wordt. Dat de blaasmuziek weer gaat leven. Wij denken dat we dit op een aantal manieren kunnen doen. Enerzijds zullen wij nieuwe leden binnen moeten halen via speciale projecten, zoals de instrumentenparade via Brains of een blazersklas op scholen. Anderzijds door naar buiten te treden met aansprekende concerten.

Om dit mogelijk te maken zoeken we ondernemers die ons willen en blijven ondersteunen. Alleen door de steun van ondernemers kunnen wij de toekomst van onze vereniging waarborgen. Wij zoeken sponsoren die ervoor kunnen zorgen dat de lesgelden laagdrempelig blijven, dat toegangskaartjes
voor concerten redelijk blijven of sponsoren die ons materieel willen ondersteunen. Hierbij valt te
denken aan het (mede) financieren van instrumenten. Om u een beeld te geven een paar voorbeelden:

  • Een paar pauken kost tussen de € 4,500,- en € 8.000,-
  • Een marimba kost tussen de € 5.000,- en € 11.000,-
  • Een tuba kost al gauw € 7.000,-

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Als tegenprestatie kunnen wij u een goede naamsbekendheid en positieve publiciteit bieden. De vorm waarin en de mate van publiciteit hangt af van de hoogte van uw financiële bijdrage. We bieden de volgende mogelijkheden:

  • v.a. € 150,- per jaar: Verwijzing op deze pagina naar uw bedrijf
  • v.a. € 300,- per jaar: Bovenstaande + vermelding in promotiemateriaal
  • v.a. € 500,- per jaar: Al het bovenstaande + vermelding op fysieke banners

Wij zijn blij met elke ondersteuning. Voor aanmelding of meer informatie kunt u contact opnemen met de penningmeester via penningmeester@dekleinetrompetter.nl.

Alvast hartelijk dank voor u steun!